söndag, maj 10, 2009

Vi kommunister och våra bisarra idéer

Mer om sexköpslagen… läs Ida Gabrielsson på Politikerbloggen. Ta också del av mängden kommentarer som visar hur oerhört viktigt det är för somliga män att rättfärdiga könshandeln.
I några av kommentarerna har avsändaren för sig att motvilja mot människohandel är en sällsynt kommunistisk avart bland dem som är ute efter att hindra folks hederliga knegande.

Därför länkar jag också till en klok folkpartist i samma ärende som Gabrielsson. Särskilt gillar jag hennes internationella koppling, som när hon skriver:
”Den europeiska sexindustrin lider helt enkelt av rekryteringsproblem. En konsekvens är att de flesta prostituerade kommer från fattiga länder utanför unionen.”

2 kommentarer:

Anonym sa...

För den ena'sexhandel
För den andre hederligt kneg
Svårlöst dilemma-helt visst!

Motvilja mot handel med underliv
Är väl inte bara en kommunistisk
åkomma-finns säkert i alla led
Hoppas!

Rekryteringsproblem-kroppar
Fattas villiga kvinnor o män
Robotar blir kanske nästa grej?

Tillfredställer alla med el-stötar
Aj aj aj-blir el allergisk
Elektrifierade orgasmer......

MVH Gladiatan

Anonym sa...

I såna fall är det väl fattigdomen i dom länderna som ska bekämpas? Det är den som är roten till all traffiking (inte bara den till sexhandeln).

Och skulle inte det i konsekvensens namn betyda att det var fritt fram att besöka svenska prostituerade? Hur förklarar du kvinnan som arbetar hela dagarna på kontor (och alltså tjänar bra) men ändå säljer sex vid sidan om? Eller juridikstudenten som vill ha en extra slant men väljer sex framför kassan på ica? Jag ser i alla fall inget fel i det sålänge han/hon gör det på sina egna vilkor.