söndag, december 07, 2008

Gärna kultur, tack

Sverigedemokrater kräver i flera kommuner att få fram ”bokslut över mångkulturen”. Som exempel på vad som ska räknas in är enligt deras tidning Sd-kuriren ”krogbeskjutningar, trafikolyckor, vård av HIV-sjuka, kamp mot vägglöss” och disco-branden i Göteborg! *
Vägglöss! Hör du nassegrymtet?

Kostnaden för flyktingmottagning går vanligen att utläsa ur budgeten. Men att räkna ut kostanden för ”mångkultur” är lika absurt som att beräkna kostnaden för till exempel… barn.

Jag är inte särskilt förtjust i ordet mångkultur som kan betyda v-f-s-helst. Som när den marockanske kameldrivaren mötte sin kollega ledandes turister på sandscoter och de hälsade med: ”Salaam alaykum, comment ca va?”
Som exempel på kostnadsfri mångkultur och språkutveckling.

EU-politikern Eva-Britt Svensson beskrev idag ett helt annat möte, med italienska poliser: ”Att höra dem prata om romer var som att förflyttas till Tyskland på 30-talet. "
Som exempel på påkostande subkultur.

* källa Expo

3 kommentarer:

Karpstryparn sa...

Svar på din kommentar om våld: Nej, det är vi uppenbarligen inte, å andra sidan kan inte alla tycka likadant. Sedan tycker jag att det är intressant att du vägrar inse att vänsterextremistiska grupperingar som t ex AFA är bra, när de bara förstör för seriösa antirasister. Men du kanske tycker att det är bra med folk som springer omkring och vandaliserar allt de ser.

Anonym sa...

Varför sprider du lögner? Var skulle detta stå?

Anonym sa...

Sverige lider av inavel
Alla vet vad som blir följden
Dumhet och vanskapta barn
Gläds åt den inflyttade befolkningen
De gör vackra barn-begåvade
Är det avundsjuka.vartsjuka
Som får vissa existenser att reagera
Med våld-demonstrationer,uttalanden
Som får håret att resa sej på mej
Med flera!

MVH Gladiatan