lördag, januari 07, 2012

Uppåt för vänstern

Vad är man? Nörd. Som sitter hel kväll och tittar på 200 andra nördar som hör tre nördar rabbla propositionsordningar. I bästa fall kontrapropositionsvoteringar. Då kallar vi fejsbokanvändare det för lyrik eller orkestrering. En konstart i sin art, hur som helst.

När det är vänsterkongress är det roligt.
Bland de roligaste är, trots dåligt foto, Veronica Ekström, Mats Einarsson, Ali Esbati och Karin Mellegård (inte med i bild) som kongresspresidium.


På lördagen åkte vi ner till Uppsala och kollade läget. Där talade Ung Vänsters ordförande Stefan Lindborg rappt och effektivt om orättvisor och hur vi bekämpar dem.Sedan fattades en del beslut som jag kommer att återkomma till.
Ibland kändes det som att det går utför, här i Uppsalas fantastiska konserthus...


... men det går uppåt för vänstern!

2 kommentarer:

Walle sa...

Visst är man en nörd! Tillbringade fredagskvällen framför kongress-TV. Rimligt? Nej, knappast. Roligt? Jajamen! Det var en sak som slog mig- antalet rena dår-inlägg var mindre. Visst - det fanns en och annan dåre, samt en och annan som lät mindre vänster än vad som vore rimligt, men på det hela taget så var det bra och tankeväckande inlägg även när jag inte delade åsikterna. Lovar gott! Synd att det inte blev längre kongressperioder!

Anonym sa...

Beundrar människor som är angagerade.
Förstår det är ett sätt att leva,där
luften man andas är mättad med politik.
Håll ut' det kommer löna sig till slut!
Gladiatan