tisdag, april 04, 2006

Torsk på fotboll

Bra med en Jämo som tar ut svängarna. Även om han i fotbollssvängen hamnar en aning över målet.

Det är inte fotbollen som ska bojkottas, utan prostitutionen” säger Vänsterpartiets partistyrelse. Det kan bara de tilltänkta kunderna göra. Och vilka är det? Jo varenda pojke och man som reser till VM i sommar.


Finns det något sätt att få er att säga ifrån? Göra klart att ni vägrar att betraktas som torskar?

Undrar vad det skulle till för att få folk att helt enkelt avstå från Berlin-resan? Ritualistiska barnamord, kanske. Det finns en gräns där människor inte står ut, inte vill vara i närheten. Men tyvärr, Jämo - den gränsen är inte nådd av fyrtiotusen organiserade prostituerade.


De och deras kunder är alldeles för normala.

1 kommentar:

Anonym sa...

Alla kan nog hålla med om att trafficking är en vederstyggelse (utom trafficking-klientelet möjligen). Men varför är 40000 organiserade prostituerade skäl till bojkott? Prostituerade i Tyskland och andra länder har i din värld ingen rätt att föra sin egen talan, förtjänas inte att lyssnas på och ges respekt? Om man försörjer sig genom att sälja sex så kan man aldrig veta sitt eget bästa?

Jag är rädd för att vänstern kört ner i ett radikalfeminstiskt moras, där det ska markeras mot smutsiga sexualiteter och normbildas för fin parsamhet och myssex. Illegaliserandet av prostitution är bara en del av det. Jag blir mörkrädd när jag tar del av radikalfeministers åsikter om porr, sexualitet och mänskliga relationer. Dags för en ny sexradikalism!