lördag, januari 28, 2012

Historien pågår, idag i Ludvika

En kamrat berättar om nazisternas överfall på antirasister i Ludvika. DN skriver.

Antirasistisk demonstration, sedan samling på Folkets hus för att diskutera fortsatt arbete. Ungdomar från Ung Vänster, SSU och kanske andra organisationer. Men dörren slås upp och ett tiotal nazister vräker sig in, slår en flaska i huvudet på en av deltagarna, han som talat vid demonstrationen tidigare och som nu försöker låsa dörren. Någon lyckas ringa polisen, som kommer i tid för att göra ettpar gripanden.

En bild från idag. En bild från igår.
Nazisterna är ute efter att döda.
Det visste vi.

Igår hette vi kommunister, judar, romer, homosexuella, handikappade och till och med Jehovas vittnen. Idag heter vi ung vänster, ung socialdemokrati, antirasister, muslimer eller svartskallar.
Kampen går vidare.

Kom bara ihåg gårdagens inlägg: nazisterna kom raskt åter i det tyska samhället, och de var överhuvudtaget aldrig utanför det svenska.
En historia skrivs av segrarna.
En annan pågår, hela tiden.

Se även Dalarnas tidningar.
Yalla yalla, Sverige åt alla!
Viktigt blogginlägg från Mer vänster i Uppsala om hur media- och polisbevakningen fungerat.
Expressen tar upp nyheten och nämner att det faktiskt var en lokalpolitiker, ordförande i skolnämnden, som slogs blodig vid överfallet.
Men i TV4:s nyheter igår ansågs en björn i Kilafors viktigare än nazister i Ludvika.

6 kommentarer:

Marcus Andersson sa...

Patetiskt, fullständigt patetiskt. Hur f*n kan du sitta och skriva "Sverige åt alla!"? Du skall vara politiker och företräda folket?

Folkets yttersta intresse som enhet är överlevnad. Etnisk och kulturell överlevnad. Ifall du inte värnar om folkets överlevnad så företräder du inte dess intressen, därigenom blir ditt styre illegitimt!

En nation utgörs av ett folk, en multietnisk nation är en anti-nation. Nationen Sverige tillhör det svenska folket, oavsett vad ni kräk till förrädarpolitiker än önskar.

Folket kommer att ta tillbaka landet från den idag härskande politikerklassen och kräk som du kommer att ställas inför en folkdomstol, i vilken du blir dömd till ett rättmätigt straff för de brott du begår mot det svenska folket.

Vänta och se, rättegången närmar sig.

Camilla Bazyar sa...

Tack för de skrivna orden, och tack för länkningen via FB- så fann jag Dig.
Tack!

Sweetashannie sa...

- Marcus... tack och lov är det ingen som spinner vidare på dina sjuka tankar. Planeten Jorden tillhör oss alla och de finaste och bästa av oss människor arbetar för att alla ska ha sin plats och sitt liv här utan att ta till våld och hårda ord. NOG måste det väl ligga i alla människors filosofi och ideal att vi alla får plats här och nu. Sen kan man inte ha sjuka drömmar om Sverige som nation när vi svenskar inte ens orkar fira vår nationaldag, respektera vårt kungahus eller ha ett försvar som tar hand om våra gränser. Att svenskar av olika färg gör varandra illa och till och med dödar fördömer jag... men det ger inte dig rätt att skriva som du gör. Kram

Anonym sa...

Det är alltid kul att se hur dessa psykopater verkligen existerar. Denne Marcus Andersson måste sannerligen ha tappat greppet om verkligheten. Att folk, på allvar, ägnar sitt liv åt en social skapelse, en mänskligt konstruerad fasad som "nationen", är så löjligt att man nästan börjar skratta. Att ägna sitt liv åt en illusion.

Denne Marcus bör se sig själv i spegeln nästkommande dag. Och dagen därefter. Ty, självinsikten närmar sig.

England sa...

Vad är det som är en illusion? Nordeuropéer har biologiskt formats till de vi är under tiotusentals år utan icke-europeisk inblandning, hur kan man påstå att vi etniska svenskar är en illusion?

Vi Nordeuropéer finns i allra högsta grad, och vi kommer kämpa för våra rättigheter, precis som ni säger er kämpa för någon annans! Så enkelt är det!

Ni är inte goda för fem öre, ni jobbar aktivt för att förstöra västerländska länder och deras befolkningar. Den värsta sortens förrädare.

I framtida historieböcker så kommer vi läsa om personer likt er som (förhoppningsvis inte lyckades) försökte byta ut vårt egna folk mot ett främmande och sedan bedriva aktivt hat mot den etniska gruppen i fråga.

Anti-rasist = Anti-vit!

Anonym sa...

Felaktigt av de som bröt sig in och misshandlade V politikern, alla har rätt till sin åsikt utan att bli utsatt för våld.
Fel också av alla de som reser till Ludvika och manifesterar om antirassism efter att vi ganska nyligen haft ett fall av omvänd rassism som slutade med döden för en far och nu är det en ensamstående fru med några barn som saknar en pappa. Jag är upprörd av vänsterns och SSU ungdomarna som är så omänskliga och reser till Ludvika för att hylla invandringen som precis drabbat orten med ett totalt meningslöst mord. Kan mycket väl vara förbannade vänner, annhöriga som det brustit för av denna provocerande manifestation på orten i dessa tider, magstarkt. Med tanke på allt våld AFA, Expo och andra vänsterrevolutionära krafter sysslar med så går det tyvär inte att ha en åsikt som inte är i fas med er och skylta med sitt namn.