måndag, maj 04, 2009

Stor efterfrågan på fortkörning

Efterfrågan på att köpa sex är fortfarande stor, visar en snabbundersökning som Expressen redovisar. Därmed skulle det vara sagt att sexköpslagen är helt förfelad. Man frågar sig hur de kom fram till den slutsatsen?

Torskarnas behov av att att köpa kvinnokött är segdraget och svårt att bearbeta. Lagen har endast påverkat gatuprostitutionen, men kan inte avskräcka från den osynliga nätkommersen.
En avsikt med lagen är också att den sätter normen: Att göra affärer med kroppar är oacceptabelt. Men allt för många män tar inte lagen på allvar, och det kan eventuellt hänga ihop med att den redan från början ifrågasatts och förlöjligats.

”Det är olagligt att köra bil för fort också” konstaterar en man i artikeln. Javisst - och om jag kör för fort vet jag ändå vilken normen är och förstår varför jag bestraffas. Fartgränserna är ytterst sällan mål för förlöjligande, och aldrig har jag sett ett tidningsreportage med innehållet: ”Stort intresse för att köra fort i Sverige! Nu ska trafiklagstiftningen göras om, för det är stor efterfrågan på att dundra fram i 160!”

Frågan om prostitutionen är så viktig att den till och med har fått några borgare att värna den fackliga anslutningen. Häpp!

Se även Stockholmsvänstern

- - -
Tack i efterskott till Dagen för en bra kommentar angående bröst och politik!

1 kommentar:

Anonym sa...

Den sexuella nöden är svår
Till kvinnans lilla'hågen består!

Från begynnelsen har kvinnan varit
bytet'prygel eller halsguggning
hjälper ej-begären finns ständigt...

Många kvinnor tjänar stort på faktum
Männen betalar för sex!

Statliga bordeller-besökta av pampar?
Även innom de beslutande'finns behoven
Lagstifta tycks inte hjälpa!

Kanske vi får älskare och älskarinnor
till alla?Jämlikhet även här...
Vem ställer upp' frivilligt...

Undrar Gladiatan