fredag, april 24, 2015

Långtradigt och tragiskt, eller Var går acceptansgränsen?

Om du inte så ofta hänger på sociala medier… fastän detta är ju ett. Eller du som tror att rasismen är liten, spetsig och organiserad… och det är den ibland. Hur som helst är detta ett inlägg som går att se på dessa medier en vanlig kväll:  

”Delar av den gamla vanliga tiggar-z-maffian hängde vid affären. Kände igen den smällfete skojaren som brukar halta fram med käpp och yrkestigga men som annars tar sig fram helt obehindrat. Han hade inte käppen med sig, den vaktade hans lika feta kärring. Det rultiga gubbäcklet gick fram till några unga kvinnor som blygt skakade på huvudet och gick. När idiotj-ln fick syn på mig visade han en påse m köttbullar o räksallad, tittade på mig med falskt lidande j-la vattniga hundögon och gnällde ’pleassse’. Han pekade på munnen som att han är hungrig (o han äter nog 15.000 kalorier om dagen med tanke på hur han ser ut!) GUBBJ-N VILLE ATT JAG SKA BETALA HANS SA-NS LÖRDAGSMYS!!! Bad parasiten lämna affären om han inte tänkt betala sin egen mat o frågade även avsk-met ville betala MIN mat, men han avlägsnade sig snabbt, men en kort stund senare var han i en annan del av affären o tjatade på några unga tjejer som såg besvärade ut. Då frågade jag vad exakt han inte begrep med ‘If u're not gonna pay for your own shit, GET THE F-K OUT OF THE STORE, PARASITE!!!’ Han blev irriterad o svor på z-rum-ska åt mig, stoppade grejerna innanför jackan och stack iväg! När jag berättade vad som hänt sa tjejen i kassan att z-gänget dagligen trakasserar kunder, men om ingen betalar går de ut med varorna. Butiken kan inte porta dessa satans parasithe-tes tjuvar för de är livrädda att bli stämplade som rasister!!  Z-arna är naturligtvis fullt medvetna om detta, hånskrattar och säger: 'Vad ska ni göra?? Stoppar ni oss sätter vi dit er för diskriminering...!!' Jag ska inte berätta vad som händer nästa gång jag stöter på horgubbj-ln o hans slödderpacka…”

Någonstans i Sverige har ettpar enligt utsago tjocka personer begått en stöld i vittnens närvaro. 
Detta lär ha inträffat förr i historien - eller var det alltid magra personer inblanade förr? eller var det folk som i den gamla passen inte betecknats med ett Z?
Att stjäla är inte acceptabelt, detta oavsett kroppsbyggnad.
Att yttra sig om medmänniskor på detta sätt är inte heller acceptabelt. 
Någonstans i Sverige har den bakvända yttrandefriheten slagit till, och vem som helst får sitt kvällsmys förstört efter att ha läst det.
De som finner det citerade yttrandet acceptabelt må se ut eller vara födda var som helst. Det som är sagt går inte att acceptera, inte på något språk.
Inte ens om du skriker på engelska för att förtydliga...