lördag, juli 04, 2015

EU-SKIT strax innan Greklands folkomröstningDetta är det mest oanständiga som Politik och poesi läst på sistone.
     Detta är nedlåtande, förbarnsligande, i det närmaste rasistiskt.
     Detta är Aftonbladet, som av liberala mångfaldsskäl har fått tillstånd att underhålla en ledarsida som är sjyst vänstersossig medan blaskan för övrigt är en gegga av infantilt medierad politik mixad med hälsotips.
     Enligt den länkade artikeln – märk väl på nyhetsplats, självklart inte på alibi-ledarsidan! – märk väl med ambitionen att lära analfabet-svenskar något om storpolitik, vilket idag betyder finanspolitik – enligt denna sanslöst ovederhäftiga skitartikel är Grekland ett olydigt barn som inte förstår sitt eget bästa. Ett naivt barn som slösat bort sina småslantar på trams medan storkapitalet i den europeiska unionen ansträngt sig för att hitta uppfostringsmetoder.

Politik och poesi brukar behålla fattningen och språket. Men nu är det svära och gråta!
     För jävla helvetes unionsjävel – lägg av med sovjetindoktrinering av oss dumma folket. Man ska göra det man är bra på, eller hur? Ta då för satan och visa oss din bästa värsta sida, kom igen med din välbekanta utrota-varenda-jävel-metod! Jag känner dig, unionsjävel, jag har alltid känt dig, som europé lärde jag känna dig innan du var född, så jag vet att det bara är utrotning du längtar efter. Det är ju så länge sedan sist, iallfall här på hemmaplan. 
     Du är inte dig själv utan den. Det är det som är så hemskt med att vara europé och mena något med det. Europa är geografi, men unionsjäveln är ideologi, den bygger på död och det enda den lärde av sovjetjäveln var propaganda mot alla oliktänkande.

Utrotning klarade unionens medlemmar av långt innan medlemskap i en union var på tal. Som enskilda nationer begagnade de alla tänkbara vedervärdigheter, från insamlade av infödingshänder till gaskamrar och askan som gödslar gräsmattorna på minnesmärkena. 
     När nationerna ingick i en union undertecknade de avtal om de västerländska värdena, vilka de trodde var någonting fint och anständigt, eftersom de aldrig bekymrat sig om vår egen satans nedärvda europeiska dödslista till erövringshistoria.
     Med påskrivna avtal kan man inte leva ut, det blir till att köra med nedskärningar. I Grekland på pensioner och mat för dagen. I det globala sammanhanget nedskalat till långdistansrobotar. På kontinenten att hålla sig på nivån utsvältning som bestraffningsmetod för mindervärdiga (såsom svarthåriga, barn och ickekapitalister).
     Under den tid som nödvändigtvis går åt kan man unna sig den företrädesvis EUSAnska  hobbyn att mästra, förmynda och förnedra.
     Hjälper det inte på det stackars förvillade Greklandsbarnet så bidrar det väl till att hålla de snälla nordvästeuropeiska barnen i kort tygel. 

Vill du läsa en mer behärskad skribent, välj Priftis eller Pascalidou

Senkommet PS: 4 juli var en jävligt bra dag att skriva detta på!